Jdi na obsah Jdi na menu

JAK NALADIT JOJ FAMILY?

Od 17.7. Platí nové

intrnetové stránky

https://fadafadafdd.wixsite.com

/talent

 

Jak naladit JOJ Family?

Joj Family je multižánrovou televizní stanicí, která již svým názvem cílí na celou rodinu. Televize začíná vysílat hned začátkem září (konkrétně 5. září) a diváci se se mohou těšit mimojiné na další řadu reality-show Česko Slovensko má talent. Nabídne i další řadu slovenských televizních pořadů a seriálů, některé dokonce i v češtině.

Chci sledovat JOJ Family! Jak bude možné stanici naladit?

Bezplatnou televizi bude možné v českých domácnostech naladit pomocí digitálního zemského vysílání a to v celostátním multiplexu 4. Novou televizní stanici si tak bude moci běžně naladit až 95 % obyvatel České republiky. Pokud v současné době chytáte chytáte stanice Fanda, Smíchov, Telka nebo Prima Comedy Central, máte vyhráno! Chytíte totiž i JOJ Family. Pokud tedy přijímáte digitální vysílání (máte novou televizi, která přijímá digitální signál, nebo máte u televize set-top-box), vyzkoušejte ladění programů v menu vaší televize. Pokud JOJ Family nemůžete naladit, je možné, že bydlíte v oblasti, která ještě není pokryta signálem. Pro lepší představivost si prohlédněte mapy a seznam vysílačů multiplexu 4. Pokud JOJ Family naladíte tak v současné době uvidíte následující promo smyčku:

Bude JOJ Family v nabídce kabelových a satelitních operátorů?

Distribuována bude také satelitními, kabelovými a IPTV operátory. Zákazníci UPC se mohou těšit i na HD verzi. Do své nabídky kanál v nejbližší době zařadí satelitní operátor Skylink, dříve zmíněné UPC, O2, a také Nej TV, Smart Comp, Telly a postupně i další satelitní, kabeloví a IPTV operátoři. Satelitní vysíláni SKYLINK Technické parametry pro naladění programu JOJ Family HD: Satelit: Astra 23,5 °E Kmitočet: 11 973 MHz Polarizace: Vertikální FEC: 2/3 Symbolová rychlost: 29 900 kS/s Norma: DVB-S2/8PSK Pilot: OFF Pro příjem programů vysílaných ve vysokém rozlišení HD je nutný HD satelitní přijímač (nejlépe s označením Skylink READY), což konkrétně znamená: Diváci, kteří používají satelitní přijímač s označením Skylink READY, mají jistotu, že jejich přijímač je HD a budou tedy moci bez problémů přijímat i program JOJ Family HD. A navíc díky funkci „Fast Scan“, kterou je vybavena většina těchto přijímačů, nemusí nic ladit – najdou program automaticky naladěn na pozici 48. Diváci, kteří používají HD satelitní přijímač bez označení Skylink READY, resp. bez funkce FastScan budou muset program JOJ Family HD nejprve naladit. V tom případě doporučujeme postupovat podle návodu k obsluze daného satelitního přijímače a použít výše uvedené technické parametry pro naladění Diváci bez HD přijímače nemohou přijímat žádné programy Skylinku v HD rozlišení – tedy ani program JOJ Family HD. Vzhledem k tomu, že již v průběhu roku 2016 bude naprostá většina programů Skylinku vysílat v rozlišení HD (resp. ve formátu MPEG-4), doporučujeme pořízení nového HD satelitního přijímače – navštivte některého z prodejců satelitní techniky anebo využijte zvýhodněné nabídky Skylinku Více informací naleznete na www.skylink.cz Ohledně sledování JOJ Family přes kabelovou televizi či přes satelit jiných operátorů kontaktujte svého poskytovatele kabelového či satelitního příjmu.